BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BİLGEHAN ERDEM’İ, TÜRKİYE RADYO AMATÖRLERİ CEMİYETİ (TRAC) ARTVİN ŞUBESİ YÖNETİMİ ZİYARETTE BULUNDU

Genel 29/04/2024 16:59

Belediye Başkanımız Sayın Bilgehan Erdem’i, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Artvin Şubesi Yönetimi ziyarette bulundu

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, TRAC Artvin Şube Başkanı Sayın Hasan Gültekin, Başkan Erdem'e yeni görevinden dolayı tebriklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sırasında, TRAC Artvin Şube Başkanı Gültekin, cemiyetin faaliyetleri hakkında Başkan Erdem'e bilgi verdi.
Başkan Erdem, nazik ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek TRAC Artvin Şubesinin çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet ve işbirliği dilekleriyle son buldu.